New Step by Step Map For porn

خانه یزدان‌پناه، بنایی کهن با وسعتی بیش از هزار مترمربع و متعلق به اواخر حکومت قاجاریان و اوایل حکومت پهلوی اول است. این عمارت امروزه به‌عنوان موزه صنایع دستی قم، مورد استفاده قرار می‌گیرد و در آن آثاری ارزشمند از هنر صنایع دستی بومی این شهر نگهداری می‌شود.

قم از نگاه بیگانگان؛ محمدجواد صاحبی در این کتاب در ذیل بخش هایی با عنوان قم در دوران آق قوینلو، صفویه، قاجاریه، مشروطه، پهلوی و معاصر به معرفی آن از نگاه مسافران خارجی پرداخته است.

قم ابتدا به صورت مزرعه‌های پراکنده بود. پس از ورود اشعریون به این سرزمین (جایی که اینک شهر قم است) هفت روستا به نام ممجان، قردان (قزوان)، مالون، جمر (کمر)، سکن، جلنبادان، به وجود آمد.

سد کبار ۲۶ متر ارتفاع و ۵۵ متر طول دارد و دارای یک برج آبگیر است. اطراف و حاشیه سد کبار تفرجگاهی دلنشین و باصفا است که می‌توان همراه خانواده و دوستان آخر هفته شاد و مفرحی را در کنار آن تجربه کرد.

تعدادی از پادشاهان ایران از جمله شاه صفی اول (بخش جنوبی حرم)، شاه عباس دوم (در مسجد امام خمینی)، شاه سلطان حسین (قسمت جنوبی مسجد بالاسر)، فتحعلی شاه قاجار (صحن کهنه) و محمد شاه قاجار(قسمت غربی صحن کهنه)، نیز در حرم مطهر به خاک سپرده شده‌اند.

دریاچه‌ نمک حوض سلطان یکی از جاذبه‌های ????? ?????? طبیعی قم است. بهترین زمان برای بازدید از این مکان زیبای طبیعی، اوایل فصل بهار و اواسط فصل پاییز است؛ چراکه از سرمای استخوان‌سوز کویر و گرمای طاقت‌فرسای آن، اثری نیست.

فاطمه یعقوبی در معرفی ۱۰ باشگاه ورزشی ویژه بانوان در تهران

خانه حاج علی خان زند ??? (ساختمان شماره دو اداره میراث فرهنگی)

قدمت دقیق این بنای تاریخی مشخص نیست؛ اما برخی از مورخان سال احداث آن را متعلق به ۲۶۵ قمری و برخی دیگر، مربوط به قرن هشتم هجری می‌دانند.

مدارس دارالشفاء، آیت‌الله بروجردی و فیضیه در دروه صفویه بنا شده است. شاه عباس دوم نیز به قم می‌آمده است. چهار تن ??? از پادشاهان صفوی در این شهر ??? مدفونند. ورود تشیع

شهر قم جاذبه‌های فراوانی در اطراف خود دارد که در کنار زیارت حرم حضرت معصومه (س)، می‌توانید از آن‌ها دیدن کنید.

بر پایه ??? روایات دیگر قم و اهالی آن در زمانی که غیبت امام زمان(عج) به ظهور منتهی می‌شود بر دیگر خلایق حجت هستند و ملائکه بلا را از این شهر و اهل آن دور می‌کنند.[۲۰] هنگامی که فتنه‌ها به شما روی آورد به قم پناه ببرید.

کاوسی، عمار، معماری امامزادگان قم در قرن هشتم، قم، زائر، ۱۳۸۴ش.

حموی، یاقوت بن عبدالله، معجم البلدان، بیروت، دارصادر، ۱۹۹۵م.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *